Algemene voorwaarden

U kunt reserveren door invullen van het reserveringsformulier, deze kunt u vinden onder het tabblad: beschikbaarheid en contact. Na ontvangst van uw reservering ontvangt u van ons een bevestiging met de factuur voor een aanbetaling van 25% van het boekingsbedrag. U dient het bedrag binnen 5 dagen aan ons over te maken, zodat wij uw reservering definitief kunnen maken. Het restant van de huursom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan. Bij reserveringen binnen 6 weken voor de huurperiode dient de totale huursom direct na ontvangst van de bevestiging en factuur te worden voldaan.

Waarborgsom

De borg dient vooraf met de huursom betaald te worden. Wij gaan er vanuit dat u de gîte/chambre achterlaat zoals u hem aantrof bij aankomst. Als bij vertrek is geconstateerd dat er geen schade of vermissing is, wordt het bedrag van de waarborgsom binnen 2 weken aan u overgemaakt. Mocht bij schade de waarborgsom onvoldoende zijn, dan dient de huurder het aanvullende bedrag te betalen.

Huisdieren

In overleg is uw huisdier welkom

Aansprakelijkheid verhuurder

Het verblijf op ons terrein is geheel voor eigen risico. Wij kunnen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade of ongemakken die ontstaan zijn op ons terrein. Mocht het nodig zijn om een reparatie uit te voeren, behouden wij het recht het gehuurde te betreden en de werkzaamheden uit te voeren.

Annulering

Bij annuleringen meer dan 6 weken voor aanvang van de verhuurperiode wordt de aanbetaling onder inhouding van € 25,00 administratiekosten teruggestort. Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode kunnen wij geen terugbetaling doen.

Wij adviseren u een volledige reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.